Uitbouw Boekerij te Blokker in volle gang!

Op de Boekerij plaatsen wij een uitbouw en wordt de woonkamer en garage opgeknapt. De uitbouw krijgt een schuifpui van ruim 5,3meter breed! Intern is er vloerverwarming gelegd en deze is afgestort met een zandcementdekvloer. Daarnaast hebben wij een verlaagd plafond geplaatst, wordt de woning geheel gestukadoord, is het leiding- en elektrawerk aangepast en wordt er een koof en wanden geplaatst t.b.v. de nieuwe keuken.

   

Uitbouw Dorpsweg Schellinkhout vordert!

Rond de bouwvak zijn wij begonnen met plaatsen van een uitbouw achter een monumentaal huis in Schellinkhout. Het is wachten op de aluminium kozijnen, hierom hebben wij tijdelijk de oude kozijnen teruggeplaatst. De uitbouw is voorzien van vloerverwarming met daarover een magnesietvloer welke binnenkort voorzien wordt van vloertegels welke doorlopen tot op de betonnen vloer aan de buitenzijde. De buitenzijde is voorzien van Aquapanel platen welke nog moeten worden afgewerkt door de stukadoor.

 

 

Dakopbouw opgeleverd aan het Keern in Hoorn!

Vorige jaar hebben wij aan het Keern in Hoorn een bestaand huis voorzien van een dakopbouw op de garage aan de achterzijde van de woning, een dakkapel aan de voorzijde en het bestaande dak van bovenaf geïsoleerd en voorzien van nieuwe pannen. De hsb-wanden zijn afgetimmerd met Thermowood latten en de de gevel is in de Keim gezet.